» Bestuursvergadering 28 mei 2018

Bestuursvergadering 28 mei 2018

Terwijl menigeen op weg ging naar het strand op deze zonovergoten dag schoof het bestuur aan tafel voor de maandelijkse vergadering.

Van de bestuurstafel

Terwijl menigeen op weg ging naar het strand op deze zonovergoten dag schoof het bestuur aan tafel voor de maandelijkse vergadering.

Allereerst een afsluitend gesprek met Harry Alers, initiator en uitvoerder van het project ‘strandpalen’. De expositie daarover is weliswaar voorbij, maar deze trouwe wachters zullen nog een aantal keren komende maanden op diverse manieren onder de aandacht gebracht worden. We zullen dat vermelden op de site wanneer het zo ver is.

Daarna volgde een gesprek met de redactie van het jaarboek. Dat over 2017 is een mooi exemplaar geworden, met veel en goed fotomateriaal. Ligt het nog niet op uw nachtkastje… u kunt het bestellen via penningmeester@theerenfeer.nl of zelf halen bij boekhandel Kolstein dan wel het Bezoekerscentrum. Mag niet ontbreken in de serie jaarboeken in uw boekenkast. De edities uit voorgaande jaren zijn eveneens nog te bestellen op een enkele jaargang na die uitverkocht is.

De rest van de vergadering werd besteed aan lopende zaken. Het onderwerp ‘huisvesting’ staat iedere maand op de agenda. Deze keer geen nieuws daarover. Het nieuwe college zal zich er over buigen en een broedende kip…