» Bestuursvergadering 7 jan. 2020

Bestuursvergadering 7 jan. 2020

Een nieuw jaar met een mooie terugblik op het afgelopen jaar en leuke uitdagingen om naar uit te kijken in het nieuwe jaar.

Het grote onderwerp van het moment is natuurlijk het vooruitzicht in 2020 een eigen onderkomen te gaan betrekken. Hier komt veel bij kijken: Gesprekken met gemeente, aannemer en medegebruikers. Alle wensen van iedereen in beeld krijgen en proberen in te passen in de plannen. In voorbereiding op de verhuizing staat het opruimen van de kelder van het bezoekerscentrum op de agenda en zo ook het inpakken van het archief. Taaie klussen die geklaard moeten worden.

Ondertussen is het Koningshuis 5 dagen per week open en draait de webshop 24/7. Daarnaast het heugelijke feit dat Arend Maris het boek over de Zeevaartschool van Schiermonnikoog af heeft en dat we op basis van het succes van de voorinschrijvingen al voorzichtig kunnen concluderen dat we het boek ook daadwerkelijk kunnen gaan uitgeven!

Op 24 februari 2020 bestaat ’t Heer en Feer 30 jaar. Zoals de planning nu is zal het dan een rommelige tijd zijn met verbouwing en verhuizing. We willen tijdens de verbouwing graag op een tijdelijke andere plek verder gaan met onze activiteiten. Begin juni hopen we de deuren van Nieuwestreek 1 dan opnieuw open te stellen voor bezoekers en ons 30-jarig jubileum gepast vieren.