» Haring laat filmzaal zwemmen

Haring laat filmzaal zwemmen

Haringparty levert flinke donatie op voor Koningshuis

De haringkrakers Rens van Langen (l) en Hein Robbers

Op het terras van Hotel Brasserie Om de Noord stond de haringkar van vishandel Metz al klaar. De Hollandse Nieuwe was weer gearriveerd en kon tijdens de traditionele jaarlijkse haringparty worden geproefd.
Vanwege het heugelijke feit dat accordeonist Daniel Metz vader was geworden van een tweeling, nam Eise Dobbinga de honneurs op muzikaal gebied waar.

Terwijl de haringen werden schoongemaakt, brak het zonnetje door en genoten de gasten van muziek, gezelligheid, drankje en voortreffelijke haring.

Hotel Brasserie Om de Noord verlootte een diner-voor-twee onder de gasten ten gunste van een wisselend goed doel dat ook jaarlijks tijdens de haringparty wordt gesteund. De helft van de opbrengst van de lootjes werd ook nog eens door Hotel Brasserie Om de Noord aangevuld zodat ’t Heer en Feer €675,- gedoneerd heeft gekregen voor het verder inrichten van de filmzaal in het Koningshuis.

Onze dank is groot!

Het winnende lot wordt getrokken door Joyce van Bon, voorzitter van 't Heer en Feer,  geflankeerd door Etty van der Veer en Ger van Langen, eigenaren van Hotel Brasserie Om de Noord

Het winnende lot wordt getrokken door Joyce van Bon, voorzitter van 't Heer en Feer, geflankeerd door Etty van der Veer en Ger van Langen, eigenaren van Hotel Brasserie Om de Noord