» Bestuursvergadering 23 april 2018

Bestuursvergadering 23 april 2018

Dit was een enigszins gedenkwaardige bestuursvergadering. Onze voorzitter Erik Gerbrands zal noodgedwongen deze functie op korte termijn neerleggen.

Van de bestuurstafel

Dit was een enigszins gedenkwaardige bestuursvergadering. Onze voorzitter Erik Gerbrands zal noodgedwongen deze functie op korte termijn neerleggen. Reden daarvan is zijn aanvaarding van de functie als wethouder in het nieuw gevormde College van B&W. Deze twee functies zijn niet te combineren. Voor ’t Heer en Feer is het een aderlating dat Erik opstapt, wel prettig dat in het College iemand zit met hart voor de cultuurhistorische vereniging. Elk nadeel heeft zijn voordeel! Erik had wel al nagedacht over een mogelijke opvolging en daarvoor een voorzet gedaan. Wij hopen op korte termijn daar meer informatie over naar buiten te brengen. Erik van harte gefeliciteerd met de functie van wethouder.
In de vergadering werd o.a. gesproken over de volgende expositie. Binnenkort wordt de expositie ‘Trouwe wachters’, gewijd aan de strandpalen op het eiland, afgesloten. Deze expositie was een groot succes.
De volgende expositie is gewijd aan der kapitein/schilder Klaas Onnes en zal op 8 mei geopend worden. U gaat daar meer over lezen! En natuurlijk bent u welkom in het Bezoekerscentrum om het werk van deze schilder zelf te zien.