» Jaarboek 2020 is verschenen

Jaarboek 2020 is verschenen

1e exemplaar aangeboden bij de manege

Op 10 april 2021 is het Jaarboek 2020 van Schiermonnikoog verschenen.

De redactie van het jaarboek heeft ook nu weer prachtig werk afgeleverd. Het jaarboek geeft een goed beeld van het leven op het eiland, het wel en wee, met aandacht voor zowel kleine als grote gebeurtenissen. De vele foto’s verlevendigen de tekst en dragen daardoor bij aan het beeld dat we ons van 2020 door dit jaarboek kunnen vormen en in herinnering houden.
Dat is ook de waarde van de jaarboeken, waarvan 2020 de zeventiende editie is. Ze helpen mee de band met het verleden vast te houden, veel voor vergetelheid te behoeden, ontwikkelingen te duiden.

De prijs van het Jaarboek bedraagt €16 voor leden van ’t Heer en Feer en €18 voor niet-leden. Op Schiermonnikoog wordt het Jaarboek gratis bezorgd!

Het Jaarboek 2020 is te bestellen via de webwinkel en is ook te koop in Het Baken (VVV/Bezoekerscentrum) en bij boekhandel Kolstein.

Het eerste exemplaar werd door scheidend ’t Heer en Feer bestuurslid Eric Augusteijn aangeboden aan Sietske van der Bijl-Holwerda, van de Manege Stal Florida. In het jaarboek is een groot verhaal te vinden over paardrijden op Schiermonnikoog.

Eric Augusteijn biedt 1e Jaarboek 2020 aan Sietske van der Bijl-Holwerda aan

Eric Augusteijn biedt 1e Jaarboek 2020 aan Sietske van der Bijl-Holwerda aan

Alle jaarboeken op een rij, te bestellen via de webwinkel